Personvernerklæring Ipeople

Ipeople skal behandle personopplysninger om deg på en lovlig og sikker måte. Når vi «behandler» personopplysninger, betyr det for eksempel at vi samler inn opplysninger som direkte eller indirekte kan identifisere deg, lagrer/registrerer opplysninger om deg, sammenstiller opplysningene, eller utleverer opplysningene til tredjeparter når det er grunnlag for slik utlevering. Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som kunde, leverandør, kandidat eller besøkende på våre nettsider til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn og behandler om deg. Ipeople er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger om våre kunder, kandidater, samarbeidspartnere og leverandører. Som behandlingsansvarlig er det Ipeople som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.


Vi er behandlingsansvarlig for:

– Alle personopplysninger som vi innhenter i forbindelse med ditt kunde- og/eller kandidatforhold til oss.

– Personopplysninger om kandidater og potensielle kandidater som godtar at vi lagrer i våre systemer etter at en rekrutteringsprosess er gjennomførte som besøker våre nettsider.

– Ipeople er databehandler for behandling av personopplysninger som vi gjennomfører i forbindelse med en rekruttering eller evaluering på vegne av en kunde.

– Vi sørger for at det er inngått databehandleravtaler med våre samarbeidspartnere som behandler personopplysninger på våre vegne. Når vi er databehandler i et oppdrag for en kunde, sørger vi også for at det er underleverandøravtaler som samsvarer med databehandleravtaler vi har med kunden.

Kunder/leverandører og andre samarbeidspartnere

For å oppfylle forpliktelser vi som selskap har påtatt oss for gjennomføring av oppdrag og tjenesteavtaler, samt administrasjon og fakturering oppbevarer vi kontaktopplysninger som navn, epostadresse og telefonnummer.

Kandidater

Som kandidat hos Ipeople skal du alltid være trygg på at dine personopplysninger blir håndtert med den avtalte fortrolighet og i samsvar med gjeldende lovverk. Kandidater vil ha tilgang til en fullstendig personvernserklæring ved pålogging/registrering i vår søkeportal.

Retting og sletting

Vi vil slette eller anonymisere registrerte personopplysninger når formålet med den enkelte behandling av oppfylt, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lovgivningen. Innenfor de begrensninger som er fastsatt i personopplysningsloven kan man kreve å få rettet eller slettet mangelfulle og unødvendige personopplysninger.

Hva skjer når du besøker Ipeople AS digitalt, bruk av Cookies/informasjonskapsler?

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen eller mobilenheten når du besøker nettstedet. Det gjør det mulig for nettstedet å huske dine handlinger og preferanser (som innlogging, språk, skriftstørrelse og andre skjerminnstillinger) over en periode, slik at du ikke trenger å gjøre alt på nytt når du kommer tilbake til nettstedet eller blar fra en side til en annen.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Når du besøker vår hjemmeside www.ipeople.no eller går inn på våre profiler på sosiale medier som Facebook og LinkedIn legges det igjen digitale spor. De eksterne sosiale mediene har sine egne regler for behandling av dine personopplysninger, som du godtar ved å akseptere deres brukervilkår. Dette kan ikke Ipeople AS påvirke. Vi benytter ikke «cookies» på vår hjemmeside. Ipeople AS foretar ikke trafikkanalyse av vår hjemmeside og tilhørende nettsteder.

Datatilsynet

Datatilsynet fører tilsyn med hvordan virksomheter behandler personopplysninger og behandler klager fra registrerte som mener seg utsatt for brudd på personvernlovgivningen. På Datatilsynets hjemmesider kan du lese mer om hvilke krav som stilles for behandling av personopplysninger og hvordan du kan klage.

For spørsmål knyttet til personvern hos oss kan vi kontaktes på ahj@ipeople.no