Ipeople 5 år og nye nettsider

22.02.2017

Vi feirer med å invitere nye og gamle kunder, kandidater og andre interesserte til å følge oss på våre nye nettsider.

Hensikten med fornying er at flere skal få en mulighet til å bli kjent med oss. Vi vil dele våre erfaringer med gode tips og råd innen faget vårt. I tillegg vil vi selvsagt informere om ledige stillinger og andre store og små hendelser i det lokale arbeidsmarkedet.

Vi i Ipeople valgte å jobbe med rekruttering og rådgiving fordi vi liker folk og forretning og gjennom flere år innen operativ ledelse, forretningsutvikling og andre roller i næringslivet har vi erfart hvor viktig det er å ha de rette folkene for å lykkes.

Og hvordan kan vi vite hvem som er den rette personen eller hvordan kan vi si at våre råd er de som skaper suksess? Det kan vi ikke, men som profesjonelle innen faget, solid erfaring og god rekrutteringskompetanse, bruk av kvalitetssikrede metoder og sertifiserte verktøy er sannsynligheten for rett rekruttering mye større.

I tillegg er tett samarbeid med kunder og kandidater avgjørende for å lykkes, vi må våger å utfordre og tenke fremover – strategisk – hvilke ressurser er det egentlig en har behov for- hva skal vedkommende levere og sammen med hvem?

Har vi lykkes så langt? Hvor er vi etter fem år!

Vi har valgt å spør både kunder, kandidater og mulige kunder om deres kjennskap og oppfatning av oss.

Av de som har brukt oss sier alle at de vil anbefale oss til andre og sannsynligvis vil benytte oss igjen, noen sammen med andre, mens de fleste har oss som prioritert leverandør.

Viktig for våre kunder er at vi har satt oss godt inn i selskapet og ser deres behov, at vi har en god metodikk og riktig pris.

Vi får gode tilbakemeldinger på problemfri levering og at vi har levert innen forventet tidshorisont.

Ellers så får vi gode meldinger fra kandidater som har vært i prosess med oss, der de opplever at vi har god oppfølging og ryddige tilbakemeldinger.

Men så var det de andre da – de vet faktisk svært lite om oss – og akkurat det har vi tenkt å gjøre noe med i 2017 – så bli med oss!

Vi vil benytte anledningen til å takke våre kunder, kandidater og andre som har bidratt med informasjon slik at vi kan bli bedre og flere kan bli kjent med oss!